Shutterstock 687092722

Food

Met het bereiden van levensmiddelen kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Veilig en hygiënisch werken is onmisbaar in de foodbranche. Daarin is persoonlijke hygiëne van medewerkers belangrijk, maar bijvoorbeeld ook de reiniging van de productieruimtes. Met producten van onze merken als Hygoclean, Q-top en Towlers leveren we een totaalpakket voor de foodbranche. Van haarnetjes tot overschoenen en van handschoenen tot mondkapjes. Álles wat nodig is om op een hygiënische manier te werken.

Het organiseren en schoonhouden van een werkomgeving binnen de foodbranche wordt vaak onderschat. Hygiëne is belangrijk om voedsel vrij te houden van bacteriën. En om te voorkomen dat mensen ziek worden. Met onze producten voorzien we de hele werkomgeving van gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige producten. Onze disposable kleding en handschoenen voldoen aan de hoogst gestelde eisen.

Onze specialisten bezoeken samen met jou de klant en geven een presentatie. Daarin overtuigen we de klant van onze producten. Het is ook mogelijk om het assortiment uit te breiden met jullie private label. Onze experts kunnen je hier meer over vertellen. Bij grote eindgebruikers kun je een langlopend contract afsluiten. Handig! Meer weten of spreken met onze medewerkers binnendienst? Neem dan contact op met je accountmanager.

SCHEEPVAART

Scheepvaart

Vervoer over water; we kunnen niet zonder. Recreatief, maar ook professioneel. Want bijna 90 procent van de wereldhandel verloopt via scheepvaart. Dat gaat al jaren terug. Al vóór de geschreven geschiedenis dreven we handel via de zee. Niet gek dat de scheepvaart al jarenlang een grootverbruiker is van textiele poetsdoeken.

Je vindt ons complete assortiment poetsdoeken in de scheepvaartbranche om oliën, vetten en chemicaliën te verwijderen. Voor de fijnere poetswerkzaamheden bieden we ook non-woven poetsdoeken en papieren poetsdoeken. Op rol, vlak gelegde doeken of gevouwen in een doos. Daarnaast leveren we absorptiematerialen voor in de machinekamer en hygiënepapier voor sanitaire ruimtes en keukens. Vanuit ons eigen wagenpark zorgen we ervoor dat de goederen op tijd worden geleverd. Zo kan het schip op tijd uitvaren.

FACILITY

Facilitair

Een schone, hygiënische en frisse omgeving zorgt voor een fijn gevoel. Met onze producten richt je verschillende ruimtes hygiënisch in. Bijvoorbeeld met de Solid dispenserlijn of de sterke en roestvrijstalen dispenserlijn. Maar denk ook aan luchtverfrissing, handzepen en vuilniszakken. Zo wordt iedere ruimte een piekfijne plek voor collega’s, bezoekers en klanten.

De facilitaire dienstverlening staat nooit stil. Om ervoor te zorgen dat de dagelijkse dingen áltijd doorgaan, moeten zaken goed geregeld zijn. Daarom is het fijn als alles goed geregeld is. Zoals de catering en schoonmaak. Maar denk ook aan schone werkplekken, vergaderzalen, een bedrijfsrestaurant en de kantoorinrichting.

Dispenserlijn

Onze Solid dispenserlijn is robuust, makkelijk te bedienen en universeel navulbaar. De dispensers zijn gemaakt van duurzaam recyclebaar polypropyleen. Je kunt ook kiezen voor de sterke en roestvrijstalen dispenserlijn. Extra handig voor drukbezochte locaties. De RVS-dispenserlijn heeft vanwege de ‘matte’ afwerking een luxe uitstraling en past in bijna iedere sanitaire ruimte. Alle vullingen leveren we uit onze voorraad. In ons facilitaire programma vind je een breed aanbod aan luchtverfrissing, handzepen en vuilniszakken.

Shutterstock 2112326498 UITSNEDE

Medisch

De zorg verdient bijzondere aandacht. De gezondheidszorg richt zich niet alleen op het verbeteren van de gezondheid, maar ook op het voorkomen van ziekten. Met onze producten zorgen we voor schone locaties. We helpen de zorg dag in dag uit aan een schone omgeving. Zodat alle aandacht naar de mens kan gaan.

Met onze producten zorg je voor een hygiënisch schone locatie volgens alle protocollen. Met producten als handdoekpapier, hygiënische handgel, toiletpapier en onderzoeksbankrollen blijven zorglocaties altijd schoon en netjes. Ook de bijbehorende dispensers zorgen voor een hygiënische en efficiënte afgifte. Onze dispensers zijn uit voorraad leverbaar. Naast ons bekende Towels-programma leveren we producten van A-merken, zoals Essity (Tork), Kimberly Clark en SC Johnson (DEB). Zo bieden we altijd een hygiënische oplossing.

2048210135 Huge

Industrie

Smetteloos gereedschap. Brandschone machines in een verzorgde fabriek. Industriële reiniging is ontzettend belangrijk. Met goede poetsdoeken kunnen mensen hun werk blijven doen en blijven machines draaien. Daarnaast zorg je voor een professionele uitstraling en het is voor collega’s fijner om te werken op een schone en nette werkplek.

Poetsdoeken zijn onmisbaar in de industriële branche. Het proces waarmee het in 1933 begon voor ons bedrijf, maakt ons ook vandaag de dag nog uniek. We transformeren gerecyclede kleding tot textiele poetsdoeken. Deze traditionele poetsdoek is breed inzetbaar in verschillende branches, waardoor de vraag groot blijft. Het snijden, verpakken en verkopen van onze poetsdoeken doen we nog steeds zelf, als enige bedrijf in Nederland.

Naast textiele poetsdoeken hebben we ook poetsdoeken van non-woven en papier. De non-woven poetsdoeken bestel je als rol of als vlakke of gevouwen doeken. Hetzelfde geldt voor onze maxirollen; onze industrierollen van recycled of cellulosepapier. Daarnaast hebben we dispensers voor een schone en efficiënte afgifte van de doeken. Ook voor handreiniging en handverzorging bieden we een uitgebreid aanbod onder ons eigen merk Towlers of de bekende merken Pevastar en DEB SC Johnson. Met onze verscheidenheid aan absorptiematerialen blijft ook elke vloer droog en schoon.

AUTOMOTIVE

Automotive

Een glanzende auto met stralende velgen. Een schone werkbank, zonder olieresten. Met de producten van PDB Cleaning Solutions is de werkplaats brandschoon. We voorzien de hele werkplaats van vloerkorrels, hygiënepapier, non-wovendoeken en poetsdoeken.

Sinds de start van PDB Cleaning Solutions zijn we actief in de automotivebranche. Onze specialisten stelden een ruime sortering samen van absorptiemateriaal. Zo is er een oplossing voor iedere spil. We importeren onze producten direct van de bron, dus een snelle levering is gegarandeerd!