Schoon, veilig, prettig en hygiënisch werken.

Bij PDB Cleaning Solutions produceren en importeren we producten die dit mogelijk maken. Van poetsdoeken tot dispensers, van toiletpapier tot handschoenen en van vuilniszakken tot haarnetjes. Met ruim 90 jaar ervaring bieden wij voor al onze klanten een veelzijdig assortiment met de beste kwaliteit en persoonlijke service.

Poetsdoekenfabriek
In 1933 startte de Poetsdoekenfabriek Brabant met een wasserij voor poetsdoeken. Deze poetsdoeken werden gebruikt voor het reinigen van bijvoorbeeld machines, auto’s of schepen. Al snel kwam daar de productie van de poetsdoeken bij: oude kleding kreeg een tweede leven als poetsdoek. We sneden, verpakten en verkochten deze poetsdoeken zelf. En dat doen we tot op de dag van vandaag nog steeds, als enige bedrijf in Nederland.

Door de jaren werd de vraag van onze klanten breder. En zo werd ons assortiment steeds groter. Inmiddels zijn wij dé partner in schoon, veilig en prettig werken. We leveren bijvoorbeeld papier, non-wovenproducten, zepen en dispensers. Ook onze focus op hygiëne werd steeds sterker. We zijn dan ook een bekende naam in de wereld van beschermende kleding, handschoenen en haarnetjes. Bij ons vind je het meest uitgebreide assortiment voor een schone en hygiënische werkomgeving van Nederland onder één dak.

Towlers, Hygoclean en Q-top

Met onze eigen merken Towlers, Hygoclean en Q-top bieden we hoogwaardige alternatieven aan voor de bekende A-merken. Onze merken voldoen aan alle eisen en normen met de belofte van een constante kwaliteit. Ook leveren we ze als private label: producten met je eigen bedrijfsnaam of merk. Herkenbaar aan de hoge kwaliteit en maximale leverbetrouwbaarheid.

Alle deuren staan open

PDB Cleaning Solutions startte als familiebedrijf, en hoewel het grootste deel van de collega’s geen familie is, voelt het alsof ze dat wel zijn. Alle deuren staan hier open: letterlijk en figuurlijk. We hebben aandacht voor de persoonlijke doelen en ambities van iedere collega. Van een opleiding volgen tot jezelf door ontwikkelen in een andere functie. We staan zakelijk en privé altijd voor elkaar klaar. Want als je privé goed in je vel zit, merk je dat ook op de werkvloer. Met regelmatig een gezellige barbecue, samen sporten en een eigen kroeg is het niet gek dat veel collega’s hier tot hun pensioen blijven. En dat sommige collega’s zelfs na hun pensioen nog regelmatig aanwaaien. Eens familie, altijd familie.